Hvordan barna tok over nettet

De seneste statistikkene peker på at det fortsatt er menn som kjøper aller mest over nett, men generelt sett er netthandelen som ett bare i en eneste bratt kurve oppover. Det gjelder også for kvinnene, og ikke minst for barna. Sistnevnte er vanskelig å måle, fordi det som regel ikke er mulig å kjøpe noe over nett uten å være minst 18 år gammel. Dermed går barna gjennom foreldrene for å utføre kjøpene her. Allikevel er det ikke sånn at nettbutikker unngår markedsføringen mot barn. Tvert imot kjemper de knallhardt, akkurat som de fysiske butikkene, for å få barna til å peke ned produkter og skrike om det til både mamma og pappa ender opp med å bukke under. Fra spøk til alvor, så er det faktisk et stort marked der ute for barn på nett, og de surfer jo tross alt minst like mye som oss voksne!

Skap et sunt forhold til kjøp

Selv om historien gjentar seg fra de fysiske butikkene, så gjelder det også her å holde tunga rett i munn. Kanskje er det bare enda enklere med nettbutikkene. Her kan du faktisk si nei uten å måtte dra ungene ut av butikken. Du kan si nei fra ditt eget hjem, og dersom barna begynner å skrike, så tar du bare praten i ditt eget hjem. Det er derimot slettes ikke sikkert du sier nei når du ser hvilke fantastiske dealer du kan finne for dine barn på nett. Da snakkes det ikke bare om leker og ellers unødvendige, dog artige, produkter til barna. Også klær og sko som converse, i tillegg til en rekke andre nødvendige artikler er tilgjengelig over nettet. Forskjellen er at du selv som forelder kan finne varene og se gjennom i ro og mak, i stedet for at barnet maser i ett sett om hva de skal ha.

Spar store beløp

Et annet viktig moment med kjøp over nett er at du kan spare ekstremt store summer. Enten det er fra norske nettbutikker som slipper alle utgiftene til en fysisk butikk, eller simpelthen ved kjøp av en nettbutikk fra utlandet, så er det store summer å hente inn her. Dessuten slipper du å reise land og strand for å finne produkter, streve med frakt og en rekke andre faktorer. De aller fleste produkter kan du få levert rett til din dør og ofte uten å betale en eneste krone i frakt. Netthandelen er rett og slett kommet for å bli, og før vi vet ordet av det, så er dette det eneste vi holder på med her til lands. Det er en velkommen trend i våre travle liv, og spesielt det å handle med barn kan være vanskelig. Si farvel til sorgen og kos deg med netthandel av produkter til dine barn!

Published
Categories Uncategorized

Foreldre offentlig