Om barna bør få smarttelefon eller ikke er et veldig omdiskutert tema, og ikke noe man ser ut til å bli enige om med det første. Det har fått et dårlig rykte på seg av flere grunner, men det er viktig å huske på at det finnes flere sider til enhver sak. Det er imidlertid viktig å tidlig bestemme hvor mye skjermtid for barnet som er forsvarlig. Men, det finnes også mange fordeler med å la barna få en smarttelefon, og disse skal vi se litt nærmere på i denne artikkelen.

Mobiler er enkle å reparere

Barn er kjent for å ødelegge ting, de mister fort ting i bakken, og dette er noe vi må ta hensyn til når vi gir ting til barn. Dette gjelder også dersom de skal få telefon. Selv om de fleste kanskje ikke er klar over det, er det å reparere smarttelefoner faktisk ganske enkelt. Trenger du f.eks. et nytt batteri til din samsung, så er dette raskt og enkelt å kjøpe hos Teknikkdeler til en billig penge. Slik kan du få telefonen til å vare lenger, og dermed blir den ikke så kostbar som gjerne først antatt.

Gjør det lett å holde kontakt og oversikt

Det mest grunnleggende med en telefon er at den skal kunne benyttes til å ringe med, og slik kan du enkelt holde kontakt med barna slik at du til enhver tid vet hvor de befinner seg. Det som i tillegg er flott med smarttelefon i motsetningen til eldre telefoner, er deres innebygde GPS som gjør at du faktisk kan finne ut akkurat hvor barnet er dersom de ikke svarer på telefonen.

Så, smarttelefoner er kanskje ikke så ille som mange skal ha det til å være, for de kan hjelpe deg og barnet ditt med så mangt. Kanskje er smarttelefon til barnet faktisk en ganske smart investering?

Published
Categories Uncategorized

Foreldre offentlig

youplay