Er du født på nittitallet er sjansen stor for at du fikk din første mobiltelefon på barneskolen. Den gang var mobilene langt mer solide enn de er i dag, da skjermen gjerne var en liten del av mobilen. Selve telefonen var ofte laget i hardplast og bestod derfor av et sterkt materiale. Dagens mobiltelefoner har derimot en stor glassflate og er derfor mer skjøre. På grunn av dette lønner det seg å skaffe et deksel til barnas mobiltelefoner.

Lek er det viktigste i barnas hverdag, og de kan lett miste mobilen i bakken

Yngre barn mangler finmotorikk og er for små til å forstå den økonomiske verdien av et produkt. De lar seg lett rive med, og derfor skal det ikke mye til før mobilen blir skadet. Skaff derfor deksel til iPhone 11 pro eller andre modeller snarest, dersom barnet ditt ikke har dette enda.

Disse dekslene egner seg best

Det første du bør tenke på når du skal velge deksel til barnets telefon, er materialvalget. Det kan lønne seg å gå for et TPU-deksel, da det er mykt og tåler endel. I motsetning til harde deksler vil det ikke potensielt sprekke og bli ødelagt når telefonen faller ned på gulvet. Ulempen er at disse dekslene kan være enkle å ta av. Fordelen med harde deksler er nettopp det: de er mye vanskeligere for små barnehender å fjerne fra telefonen.

Designet er viktigst

For barna selv er det gjerne selve designet og fargen som gjelder. La dem gjerne være med å bestemme selv, ved å kikke i nettbutikken sammen. Da kommer sønnen eller datteren din til å glede seg til dekselet kommer i posten, og hen endelig kan vise frem dekselet til alle vennene sine.

Dette er en lur strategi for å hindre at barnet fjerner dekselet, eller maser om et nytt fordi vennene har finere deksler. Heldigvis er mobildeksler ganske rimelige, og derfor kan man gjerne ha flere, så man har noe å bytte på. Her er noen forslag til deksler som slår godt an hos barn:

  • Trolsk Glow In The Dark Case – Owl. Et fargerikt deksel som lyser i mørket!
  • SwitchEasy Colors. Et ensfarget deksel som finnes i søte farger som pastellblå og lys rosa.
  • Trolsk 3D Flamingo Case. Et sjokkrosa deksel med utstikkende flamingo-figurer.
  • UAG Pathfinder Case. Et hardt deksel med svart, grått og hvitt kamuflasjemønster. Et kjempekult deksel for små tøffinger.

Store valgmuligheter

Ovenfor lagde vi en liste med et lite utvalg, men det finnes mange andre kule og søte deksler å velge mellom. Sett deg ned med barnet ditt og bla gjennom alle forslagene. La barnet putte alle dekslene de liker i handlekurven for å samle dem på ett sted, og be han eller hun om å velge ett deksel til slutt. Gjør netthandelen til en koselig aktivitet sammen.

Published
Categories Uncategorized

Foreldre offentlig

youplay