Barn trenger stadig ny inspirasjon og leker som de kan underholdes av. I dag ser de kanskje mest på film, og da er både Pinocchio og Lady og Landstrykeren tegnefilmer som er inspirert fra italiensk kultur. Den løgnaktige gutten fikk lenger og lenger nese jo mer han skrønet om, og de to forelskede hundene pasta med kjøttboller.

Det som er sikkert er at barn vokser og trenger næringsrik mat. Noe barn ofte liker, er spagetti. Den norske spagettien er nok ganske enkel i forhold til italiensk antipasti, men hos barilla.com finner man mange spennende oppskrifter til retter også barna liker.

Barneleker

Det fins mange leker som kommer fra det lange landet i sør. For eksempel snurrebassen skal ha blitt oppfunnet i det romerske riket. Dal Negro er spillekort som stammer fra Italia, og alle har vel Panini kort med fotballspillere og tarotkort.

Barna kan bli inspirert av mye med Italia. Leker ble laget så langt tilbake som til det antikke keiser-tiden. Apropos keisere, Keiserens nye klær er inspirert av den forfengelige keiser Augustus, som var italiener på sin hals. Eventyret er skrevet av vår kjære venn H.C. Andersen. En barneleke italienerne er stolte av er racerbilene fra TT Toys.

Barnemat

Barn elsker spagetti og pasta. Hva man har i spagettien kan ha noe å si for barna, men prøv også pasta med fisk, kylling og vegetar. Så lenge man blander alt i en mikser, jo mer liker barna det. Barnemat fra Barilla er veldig godt og veldig sunt.

Italienerne er flinke til å bruke ingredienser. De lever jo også ofte i storfamilier, og da er det flere som kan hjelpe til med matlagingen. Med Barilla kan man få masse sunne alternativer til usunn junkfood som mange mødre elsker å tylle i barna sine.

Barneklær

Italienerne har stor påvirkning på klesbransjen. Og det er klær som passer godt til barna. Det er kvalitets-klær som er moteriktige. Vi kan nevne Marco Polo, Versace, D&G, Armani og Hugo Boss. Barn i vekst trenger kvalitetsklær de kan vokse i, og da er disse merkene nyttige.

Husk at barn skal arve klær og jo mer vi setter fokus på det, jo lenger kan man gjenbruke klær før de går av moten. Man trenger ikke å arve av egne søsken, men hvem som helst som har vokst ut av klærne. Derfor kan man velge italiensk, fordi det er kvalitet og atter kvalitet.

Author lukas
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Foreldre offentlig

youplay