Trenden med å kjøpe brukt har aldri vært så stor som den er nå, og i takt med at befolkningen blir mer miljøbevisste er det flere og flere som velger å kjøpe brukt til barna sine. Takket være bruktsider på nettet, grupper på sosiale medier og lignende, er det ikke lenger bare “arvegods” fra naboen og andre familiemedlemmer som er brukt i mange småbarnshjem.

Små barn har ikke konsept om økonomi eller om noe er nytt fra butikkhylla, og dette kan bidra til sparte kroner i lommeboken og ekstra penger for dem som blir kvitt både klær og leker som barna såvidt har rukket å utforske eller sprade rundt i før det er for smått. Det er ingen skam å velge brukt. Det er på den annen side miljøvennlig og etisk riktig, da spesielt mange leker er laget av plast som ikke brytes ned, og derfor er en stor belastning for miljøet når det havner i søppeldunken.

Like før jul, sa så mange som 3 av 10 at de kunne tenke seg å gi en brukt julegave bort i julen, gjennom en undersøkelse Dagbladet holdt. Bli med på trenden!

Author lukas
Published
Categories Barnas

Siste innlegg

Foreldre offentlig

youplay