Det finnes en jungel av produkter for barn der ute. Foreldre føler kanskje de ikke strekker til og ikke klarer å kjøpe alt sammen til barna sine. Her er en gladnyhet: det trenger man heller ikke. Det absolutt viktigste er å kjøpe rett utstyr til rett tid, slik at leker er med på å utvikle barnets ferdigheter på rett måte.

Mange velger også å kjøpe brukt, selv om det ikke er alt man kanskje bør kjøpe brukt. Forbrukerrådet har blant annet gått ut og sagt at man bør tenke seg om før man kjøper brukt barnesete, da dette er et sikkerhetsprodukt, som kan redde barnet ditt ved et krasj.

Forhåpentligvis har noen av guidene om hvilke leker som passer til hvilken alder på denne siden hjulpet et stykke på vei, slik at man lettere kan sortere seg gjennom jungelen av produkter der ute. Det er viktigere å ha noen få leker som er med på å stimulere barnets utvikling, enn en hel haug av leker som ikke interesserer barnet eller er med på å utvikle noen som helst ferdigheter. Husk også å leke sammen med barnet, for å skape ekstra glede over lekene sine!

Author lukas
Published
Categories Barnas

Siste innlegg

Foreldre offentlig

youplay