Det å reise med barn kan være vanskeligere enn man skulle tro. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen tips og triks du kan benytte deg av for å gjøre reisen med dine barn enda enklere!

Planlegg stopp

Hvis dere har tenkt dere på for eksempel Norgesferie og at dere skal kjøre bil. Da kan det være lurt å legge inn stopp hver 1-2. time, avhengig av hvor store barna dine er. Det å strekke litt på beina, kanskje se noen severdigheter og få i seg litt mat er absolutt noe som er viktig når man er på tur. Det er også greit å ha en oversikt over hvor de forskjellige toalettene er, i tilfelle du eller dine barn må på do.

Gjør noe for alle

Det finnes aktiviteter på Norgesferie for barn i alle aldre. Det å oppleve Norge på kryss og tvers er absolutt noe dere kommer til å huske for alltid. Vi anbefaler deg å ta med et godt kamera og godt humør. Da får dere mye ut av reisen.

Før dere planlegger reisen, så spør barna dine hvor de har lyst til å dra og hva de har lyst til å gjøre. Det å involvere barna i planleggingen, gjør også at de kommer til å glede seg mer til å dra på ferien. Du husker vel kanskje noen av høydepunktene fra din egen ferie som barn?

Det finnes også generelle tips og triks vi anbefaler for deg som reiser med barn. Ha med nok mat og drikke til alle! Det å være tørst og sulten kan ofte føre til dårlig humør, så det å ha noe snacks i baklomma er noe som aldri slår feil. Vi anbefaler også at dere finner noen leker dere kan leke på veien. Kanskje “I spy” eller dere kan plukke opp hefte fra bensinstasjoner!

God ferie!

Author lukas
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Foreldre offentlig

youplay