For de fleste av oss som har barn, er det ofte slik at barnerommet må oppgraderes og oppdateres etter hvert som barnet blir eldre. Men, hvordan kan du gjøre dette på en enkel og billig måte? Les videre, så får du svarene!

Invester i ting du kan bruke lenge

Et av de aller beste tipsene vi kan gi deg, er å investere i ting som varer lenge. Dette kan være en seng som kan utvides og forlenges i takt med at barnet vokser, eller stoler og pulter du vet barnet kommer til å få nytte av i fremtiden.

En idé som vi har sett rundt omkring (og som vi liker veldig godt) er å investere i et ordentlig godt teppe når barnet ditt blir født. Dette teppet kan du ha i barnerommet så lenge som overhodet mulig. Det finnes et godt utvalg i fine ryetepper i mange forskjellige farger. Vi anbefaler deg å velge et som er relativt nøytralt og som kan brukes over mange år. Dette gjør at du utvikler et forhold til dette teppet, noe som kommer til å gjøre barnerommet helt spesielt.

Ha en nøytral stil

Hva som er nøytralt er jo relativt, men vi tenker at det å ha en nøytral stil kan være veldig fordelaktig når du innreder et barnerom. Dette gjør at du kan skifte ut tepper og leker når barnet vokser, uten at du trenger å gjøre veldig store endringer på selve rommet. Det å ha barn kan jo være ganske dyrt, og det å pusse opp rommet igjen og igjen er ikke minst tidkrevende. Dette er bare et tips slik at det blir enklest mulig for deg selv! Hvis du synes det er veldig gøy å pusse opp, skal vi for all del ikke stoppe deg, men dette er bare noen av de tipsene vi synes har vært veldig praktiske selv.

Kjøp brukt

Det er jo ofte sånn at eldre møbler har bedre kvalitet enn nyere møbler. Derfor anbefaler vi deg å kjøpe brukte, gamle møbler. Dette er også møbler som ofte har enda mer sjarm. Hvorfor ikke kjøpe et teppe og deretter finne en seng som passer til å ha på dette teppet? Det å finne inspirasjon i ulike ting man kjøper er noe som er veldig gøy, og noe som kan bli til en hobby for mange.

Hva er ditt beste tips når det kommer til å innrede et barnerom? Har du noen ting du har investert i som du vil anbefale til andre?

Author lukas
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Foreldre offentlig

youplay