Det å skape minnerike stunder ute for barn er viktig å bygge tidlig. Barn har godt av frisk luft, og når de runder ett år og etterhvert kommer seg opp på to ben, trenger de å aktiviseres utenfor hjemmets fire vegger.

Da mange kommunale lekeplasser ikke blir like godt ivaretatt som før, kan det være lurt å kanskje investere i uteleker til hagen hjemme. Mange velger å sette opp en liten sklie ute i hagen, eller feste en huske til et tre dersom man har det. Det har også blitt mer og mer populært å sette opp en liten sandkasse med lokk, da de fleste barnehager og lekeplasser ikke dekker til sandkassene sine: dette kan medføre at dyr går på do i dem, og barna får i seg bakterier og blir syke.

Hvis man setter opp en liten minilekeplass i hagen gir dette også mer frihet til foreldrene å slappe av i solen på sommeren, og kanskje hagen blir en lekeplass for hele nabolaget? Det vil gjøre det lettere for barnet deres å skaffe seg venner, pluss at hele nabolaget kommer til å ha gode minner fra lekestundene i hagen deres.

Author lukas
Published
Categories Barnas

Siste innlegg

Foreldre offentlig

youplay